Česká dezintegrovaná chlorella nemá konkurenci!

28.04.2016 00:00

Dost často čelíme dotazům, jak je to s konkurencí na trhu v oblasti prodeje chlorelly. Vysvětlení je jednoduché.

Na českém trhu nemá česká dezintegrovaná chlorella od Queen Euniké (co se týká účinků a kvality) konkurenci.

Mořské řasy jsou také dobré, ovšem pro náš evropský organismus sladkovodní chlorella vyhovuje mnohem více. Proto nechápu, kdo dobrovolně baští drahé nesmysly dovážené ze zahraničí, kde to všechno hezky hnije v kádích. Oproti tomu česká řasa z Třeboně se pěstuje dokonale čistým a sterilním  způsobem, který využívá skel, čisté vody a hlavně - je DEZINTEGROVANÁ. I když tenhle pojem hojně prodejci využívají, pokud není z Čech, tak s 99% pravděpodobností zde dezintegrace neproběhla. Jde o český výzkum úpravy chlorelly, aby z ní naše enzymy dostaly vše, co nese.

Hlavní důvody, proč volit českou dezintegrovanou chlorellu:
1. dezint egrace (nedezintegrovaná řasa je pro náš organismus nevýznamná - výzkum Akademiků věd ČR, který probíhá přes 30 let)
2. mikron izace (zvýšený biologický účinek - maximální vstřebatelnost)
3. český kmen řasy (neobsahuje plísně, jde celosvětově o velmi žádaný kmen)
4. zpracování v želatinové tobolce (surovina je zpracovaná tak, aby její účinky nebyly sníženy výrobou)
5. cena (výrobky obsahují kromě řasy také další prospěšné suroviny, díky nimž si organismus řeší několik problémů najednou)
6. způsob užívání (díky tobolce nehrozí různé pachutě a hořkost, jakou surovina má)

Tuto dezintegrovanou chlorellu lze zakoupit přímo od  výrobce v jeho klubu nebo ve volném prodeji v eshopech, kde se však připravujete o velmi cenné informace, videa a snižování nákupních cen.

Všechny podrobné informace k pěstování, výzkumu a schopnostem české chlorelly z Třeboně najdete na www.ceskarasa.cz